Znaczenie równowagi mikrobioty jelitowej dla zdrowia.
Prawdziwa pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak właściwej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najważniejszego gatunku – wypróbuj ANCHOR. Lecz wbrew pozorom, pizza nie jest w największym stopniu ulubiona strawa Włochów. Włosi miłują pasty w każdej postaci. Ziemniak są tu jedzone sporadycznie, jakkolwiek makarony niemalże wolno spotkać niemal w dowolnym daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, możemy ujrzeć, jak przed domami stoją gigantyczne kosze wypełnione domowym makaronem, jaki schnie w gorącym słońcu. Dla jakiejkolwiek włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z głównych kuchennych zajęć. Zresztą, tak poprawnego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron spożywany jest we Włoszech poprzez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W upalne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół oraz mamy szybkie, najlepsze jedzenie pod słońcem – serdecznie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest doborowa, jej smaki powstają w oparciu o artykuły sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.
1. Przejrzyj
3. Dołącz teraz
5. Przejrzyj